Freelance-kääntäjä etsii pitkätukkaista kohteliasta

eroottisia kontakteja
 

Omahyväisillä älykkäillä kumppaneilla ei ole tyyliä – näytätkö minulle päinvastaista? Enemmän kuin koskaan olen karvainen tulkki, joka ei halua kokea pitkiä odotuksia. Elämäni kaipaa muutosta, tässä kuussa olen rohkeampi! Kuka rauhallinen herrasmies on kiinnostunut minusta ja haluaisi järjestää yksityiset treffit? Olen nähnyt verkossa paikkoja, joita haluaisin testata aika ajoin tänä vuonna. Viimeinen poikamieheni nauttii sinkkuelämästään, nyt etsin jotain muuta. Olen ollut pitkään ilman kumppania, joten olisi parasta, jos suutelisin tänään normaalisti - ainakin ilman yhteistä asuntoa.

Vesimies
Kiinnostuksen kohteet: Spontaanit treffit, harkintakyky, lelut
Harrastukset: nyrkkeily, koirakoulutus, keramiikka
Musiikki: Soul, Led Zeppelin, Eminem
Ruoka: naudanliharullat, couscous, tiramisu
Juoma: omenamehu, Altbier, vodka

Klikkaa tästä!