Rohkea toimintaterapeutti tarvitsee varmaa ymmärrystä

yhteyttä naisiin
 

Nuoret kokeneet rakkaat ovat väsyneitä - oletko vielä vanhasta koulusta? Olin koko ikäni urheilullinen graafinen suunnittelija, joka halusi kokea erotiikkaa. Nykyhetki ei enää sovi minulle, tulevaisuudessa olen rohkeampi! Kuka tavallinen rakastaja pitää minusta ja tarvitsee seikkailua? Olen nähnyt aikakauslehdissä käytäntöjä, joita haluan testata tänä vuonna. Viimeinen poikaystäväni ei osaa suhtautua naisiin, etsin kaikkea herkästä kovaan. Olen ollut nyt pitkään ilman poikaystävää, mutta huomenna haluaisin olla lähellä - mutta sitten ilman yhteistä kotitaloutta.

Horoskooppi: Kauris
Kiinnostuksen kohteet: Spontaanit treffit, Anonyymi, Ulkoilu
Harrastukset: Rullaluistimet, matkustaminen, maalaus
Musiikki: Rock 'n' Roll, Queen, Eminem
Ruoka: šnitseli, pastavuoka, vanukas
Juoma: Spezi, Berliner Weisse, Prosecco

Klikkaa tästä!